Jag vet ingenting
Publicerat den

Tänk om man kunde systemåterställa hjärnan precis som man gör med en dator. Bara radera allt till hjärnans ursprungsläge, börja om. Jag undrar hur mycket jag faktiskt skulle göra annorlunda om jag fick den möjligheten. Kanske är det meningen att det skulle bli precis som det är, kanske är det meningen att jag ska lära mig någonting viktigt av mitt liv, kanske är det meningen att några personer ska behöva bära på smärta. Kanske är det som dom säger, att människorna som är starkast får dom svåraste utmaningarna, för att dom klarar av det. Jag vet inte om det ligger någon sanning i det men ibland försöker jag att tro på det ändå för att trösta mig själv.
 
Stunder som dessa önskar jag att jag inte var stark, att jag inte hade fått alla dessa utmaningar. Jag önskar att jag slapp, att jag inte behövde kämpa. Jag vill inte vara stark just nu, jag vill bara leva ett enkelt och tråkigt liv utan denna styrka. Är det verkligen en komplimang att bli kallad stark undrar jag ibland. Är det så? För ibland avundas jag dom människor som inte har fått så många och svåra utmaningar, människor som får leva relativt enkelt och smärtfritt. Är svaghet då någonting negativt? För en människa utan utmaningar borde ju isåfall vara motsatsen till stark. Svag. Men är det verkligen så? Kan man kalla någon svag? Och kan man då kalla någon stark? Jag är bara förvirrad...
 
Jag tvivlar på det mesta just nu. Jag tvivlar på att jag gör rätt val, jag tvivlar på mig själv och min förmåga, jag tvivlar på att någonting positivt någonsin kommer att hända, jag tvivlar på att livet kommer att bli så bra som jag vill att det ska bli, jag tvivlar på att universum någonsin kommer skänka mig en näve med tur. Jag vet ingenting och jag antar att det är så livet är. Man kan aldrig veta något. Men det passar inte mig, jag vill veta, jag vill veta allt, både bra och dåligt.
...
 
Jag bara går
långsamma steg längs vägen
åt vilket håll vet jag inte
norr eller söder spelar ingen roll
inte nu längre
 
Varje dag väntar jag på något
något som aldrig kommer
hela tiden en speciell känsla
någonting dåligt kommer att inträffa
någonting går rakt åt helvete
vad vet jag inte
 
Jag vet ingentingjohanna

Kram på dig hjärtat <3URL: http://overklighet.blogspot.com


johanna

Kram på dig hjärtat <3URL: http://overklighet.blogspot.com

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo