Tio bästa
Publicerat den

Bästa vännen – Den här var svår. Jag tycker att alla mina vänner är bäst, på olika sätt och vill egentligen inte rangordna! Får nog ändå säga Charlotta då hon och jag har ett väldigt speciellt förhållande med tanke på hur vi träffades och hur våra liv såg ut då. Vi träffades på behandlingshemmet och bodde ihop i nio månader. Att börja en vänskap med att bo ihop är kanske inte optimalt men man lär sig otroligt mycket om varandra. Det är verkligen ett sätt att få lära känna någon inifrån och ut, istället för tvärtom.
Bästa bilen – Min bil, såklart!? En Opel Bertone.
 
Bästa pussen – Molly och Malvas (mina minsta systrar) pussar är alltid bästa, alla dagar på året.
Bästa djuret – Jag är ju inte speciellt förtjust i djur och har svårt att säga ett favoritdjur. Men om jag måste välja ett djur så säger jag nog pygmépuff, som det Harry Potter-fan jag är! Vem gillar inte pygmépuffar liksom!?
Bästa förebild – En kvinna vars namn börjar på L. Behöver egentligen inte säga mycket mer än att hon verkligen inspirerar mig, hjälper mig och ger mig så mycket tankställare som är så himla viktiga! Utan denna människa vet jag ärligt talat inte om jag hade tagit mig så långt som jag faktiskt har gjort idag.
Bästa jobbet – Jag ska börja studera till sjuksköterska om mindre än en månad och tror verkligen att det är något som kommer bli hur bra som helst. Jag kan ju dock inte veta om sjuksköterska är den bästa yrkesroll man kan ha eftersom jag inte kan veta något utan att testa, men jag tror att det kommer bli väldigt bra! Det bästa jobb jag har haft hittills i mitt liv är mitt jobb som fotograf. Det är dock ingenting som jag vill försörja mig på i framtiden.
Bästa konserten – Melody Gardot, Dalhalla, 24 juli 2010! Words can’t explain.
Bästa dagen – Det finns många bra dagar och jag kan ärligt talat inte välja. Jag vet inte ens om jag ska välja "stora dagar" som t.ex. när jag blev utskriven från behandlingshemmet, dagen då jag fick min första lägenhet, dagarna mina syskon är födda, dagen jag fick mina slutbetyg, dagen jag kom in på högskolan. Eller är det kanske en vanlig dag där allting bara fungerade toppenbra och jag var superlycklig över att hänga på en orienteringstävling, en dag med många bra samtal och insikter? Jag vet inte, det finns så mycket.
Bästa klädesplagget – Denna byxdress ↓
Bästa tv-programmet – Grey's Anatomy, punkt slut.
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo