Året som gått
Publicerat den

Tog den här listan från min kära vän Sofia, tänkte att det kunde vara kul att göra en liten genomgång av året som gått.
 
Beskriv året med tre ord.
Spännande, lärorikt och fantastiskt.
 
Vilka ser du som de största händelserna under året?
Jag blev mer aktiv i SSU, fick mitt första jobb, köpte en ny bil, fick mina slutbetyg, var till London med mamma, återförenades med en helt underbar person som jag tycker så mycket om och fick på det sättet även kontakt med en helt fantastisk familj, började studera till sjuksköterska, röstade för första gången i valet, blev invald som styrelsemedlem i ett bolag, fick ett stipendium för att skriva en bok, flyttade in i min nya lägenhet som jag byggt tillsammans med pappa och blev anställd som krönikör. Det har varit ett väldigt spännande och innehållsrikt år! 
En bild från Warner Bros. Studio Tour i London ♥
 
Har du blivit bättre på något?
Jag har blivit så oerhört mycket bättre på att ta hand om mig själv. Jag har även blivit bättre på att ha tålamod och inte skynda fram här i livet, även fast jag fortfarande har en bit kvar där.
 
Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Tog ett blodtryck för första gången, plockade svamp, röstade Sverige i rätt riktning, satt i en styrelse och byggde en lägenhet.
 
Vad var extra dålig med året?
Början på året var lite skakigt efter ett jobbigt slut på föregående år men jag lärde mig otroligt mycket av det.
 
Vad var extra bra?
Så svårt att välja men människorna man har i livet är vad som fyller ut det och gör det fint. Så jag väljer nog relationerna jag har skapat. Att jag fick stipendiet var också väldigt roligt då jag får chansen att hjälpa andra människor!
 

Vad lyssnade du på?

Lyssnade väldigt mycket på Lars Winnerbäck i början på året, slutet på året har mest bestått av att lyssna på föreläsningar!
 
Vad skrattade du åt?
Allt. Jag skrattar åt allt.
 
Vad grät du till?
Jag har gråtit för att hjärtat har gjort lite ont, för att kroppen har gjort ont, för att jobbiga minnen dyker upp och pga olika rädslor. Jag gråter inte ofta men om jag gör det så finns det en anledning.
 
Lärde du känna några nya människor?
Jag har lärt känna så otroligt mycket människor det här året om man jämför med tidigare år.
 
Och så slutligen; dina planer för 2015?
Jag försöker att vara försiktig med att planera då planer har en förmåga att inte bli som man tänkt sig. Jag har drömmar och hoppas kunna genomföra vissa saker 2015, men om det inte blir som jag önskar så är det så. Det kommer fler år. Håller dessa planer helst för mig själv!


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo