Livet som sjuksköterskestudent
Publicerat den

//Tankar från en kvälltrött studenthjärna
Jag känner lite spontant att den här kursen är lite som när någon kastar en boll mot ens ansikte och säger "tänk snabbt". För att förklara lite närmare så är det cirka tretusen föreläsningar (okej, jag överdriver lite) med hur mycket innehåll som helst som någon kastar stenhårt mot huvudet och skriker "tänk snabbt, tenta om tre sekunder!".
 
Det har gått två dagar sedan kursintrot och jag har redan blivit fullproppad med mer kunskap än under hela förra kursen som var tio veckor lång. Det säger lite om tempot. Det är visserligen en intressant kurs (anatomi och fysiologi) med mycket lärorika föreläsningar och ny kunskap men det är så himla mycket. Jag funderar på hur jag ska lyckas få in allt detta i huvudet innan tisdag och torsdag nästa vecka när det är seminarium respektive tenta. Har redan bokat in omtentadatum i almanackan och börjat förbereda mig mentalt på att få mitt första feta U (underkänt). Hej bra självförtroende!
 
Mitt i allt ska jag hinna med att bygga, flytta lite saker till mitt nya boende, jobba, träna och ha ett socialt liv. Jag skulle egentligen ha ett psykologsamtal och en gastroskopi med i schemat men det måste jag nog skjuta på. Tycker inte om att ställa in saker men vad gör man när livet går ut på att vara dubbelbokad?!
 
Studentlivet är nog inte riktigt som jag föreställt mig men samtidigt så hade jag ju inga direkta förväntningar. Äsch, jag vet inte. Jag trivs nog ganska bra ändå. Förra kursen klagade jag över att det var så lite att göra och att det var tråkigt och nu är det helt plötsligt väldigt mycket att göra, vilket jag självfallet också klagar över. Lite balans vore ju att föredra, fast sådant är väl överskattat antar jag.Amanda CL

vilket år går du? :)URL: http://amandacarlberg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo