Till min mamma
Publicerat den

Hej mamma,
och grattis på din födelsedag. Tänk att just du föddes för precis 40 år sedan och att just du 19 år senare blev just min mamma. Jag undrar vem jag hade varit om det hade varit annorlunda, antagligen inte samma person. Du har gjort mig så fruktansvärt stark och utan dig så hade jag inte orkat ta mig igenom allt. Trots att jag under mina perioder som sjuk har tagit ut mycket på dig och försökt dra mig undan så är det ändå du som har alltid har stannat kvar, alltid hållit min hand och alltid visat att du älskar mig och tror på mig, oavsett hur hopplöst allt har verkat i min värld. Du har alltid varit ljuset långt bort i tunneln som på något sätt har fått mig att hitta rätt och hitta ut ur det där mörka vilselandet jag har varit i.
 
Du har stått vid min sida i mörker och i ljus, du har burit mig när jag inte har orkat själv, du har delat mina framsteg och hejat på mig hela vägen. Jag beundrar dig så fruktansvärt mycket för din styrka. Jag beundrar dig för att du har orkat stå upp och stå på dig, oavsett omständigheter. Jag ser upp till dig för att du är den starkaste kvinna jag någonsin har mött... och för att du såklart är en centimeter längre än mig! ;-)
 
Tack för att du aldrig tappade hoppet, tack för att du aldrig gav upp, tack för att du höll mig vid liv under kritiska perioder, tack för att du bryr dig. Förlåt för alla gånger jag har avvisat dig och försökt hålla dig ifrån mitt mörker, jag inser nu att det bara gjorde dig mer orolig. Jag vet att du är den som har delat mitt mörker utan att jag har förstått det.
 
Tack för att du har stöttat mig genom all glädje, genom mina utmaningar jag väljer att ta mig an! Tack för allt du lärt mig, allt du har visat mig och för att du är du. Tack för att du har gett mig massor av fantastiska systrar och alltid har stått för ett tryggt hem. Vad skulle jag ha gjort utan dig? Jag vet att du aldrig kommer att sluta oroa dig över mig, för jag är din dotter, men jag ska göra allt jag kan för att aldrig behöva orsaka dig någon överflödig oro igen. Jag älskar dig mest i hela världen och det finns så himla mycket jag skulle vilja säga, men ord räcker inte riktigt till. Tack för att du är den bästa mamman jag kunnat få.
 mamma

Tack min fina och underbara dotter. Kan jag göra annat än låta tårarna rinna nerför min kind, så rörd och tacksam att få var mamma till dig. Så tacksam att du lyckas känna att jag finns det när det varit tungt. Mitt hjärta svämmar över. Älskar dig, min underbara dotter <3 <3 <3 'URL:


Sandra

Jag känner inte dig, men det här måste vara det finaste inlägget jag har läst på länge!URL: http://sssandie.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo