Sömlös och ensam
Publicerat den

Lyssnar på Winnerbäck, trycker play och trycker stopp, sväljer ett piller med iskallt vatten, vänder på kudden, byter låt, släcker lampan, blundar och andas, ryggläge, magläge, sidoläge, sväljer ännu ett piller, playar och stoppar ännu en visa, byter sida i sängen, tar av kedjetäcket från kroppen, värmer vetekudden, kastar iväg den pga värmeslag, drar kedjetäcket över huvdet, tar bort en kudde, ryggläge, magläge, sidoläge, Winnerbäck, tända och släckta ljuskällor.

Varför ska det vara så svårt att bara sova? Varför ska sömnen bli en jävla process? Jag hatar perioderna då adhd-tendenserna smyger sig på extra mycket och invaderar sömnen för att spendela livet i ett evigt, vaket tillstånd. Kroppen är utmattad men hjärnan går på alldeles för höga varv. Sömnen är min enda verklighetsflykt och när inte ens det fungerar så vet jag inte vart jag ska ta vägen. Jag måste handskas med verkligheten hela dygnet; en timme, två timmar, tjugofyra timmar. Låt mig bara andas, sova och fly en stund.
 Johanna

kram på dig älskade du, och hoppas du får sova snart!! <3URL: http://overklighet.blogspot.com


Johanna.

Åh, det är så hemskt att inte kunna sova. Speciellt inte när man tar massa piller som ska göra så att man kan. Jag vet inte.. hemskt är det.URL: http://fullkomlighet.blogspot.com

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo