Sorg eller tacksamhet?
Publicerat den

Jag är väldigt kluven till den problematik jag har och har haft, är jag ledsen eller är jag tacksam? Både och. Självklart är jag ledsen över att just jag blev sjuk, att jag skulle få genomlida detta helvete och få leva med små fragment resten av mitt liv. Det gör ont och ibland är jag så arg och ledsen att jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Det finns dock stunder när jag kan se allt jag varit med om ur ett annat perspektiv. Ibland är jag tacksam.
 
Jag har upplevt så mycket hemskheter dom senaste åren. Svält, inläggningar, dagvård, sår, ärr, operationer, akutmottagningsbesök, tabletter, tvångsvård, självhat, smärta, ångest, ambulans, stygn, självmordsförsök, tårar, psykos, behandlingshem, psykakuten, sorg, näringsdropp, tvång, äckel... Men jag har samtidigt upplevt väldigt mycket bra saker. Kärlek, bra betyg, syskon, familj, vänner, flyttat hemifrån. Jag har sett så mycket inom vården och jag träffat massor av människor. Jag har erfarenheter som kommer att göra mig till en fantastisk och hjälpande sjuksköterska, jag har ett bevis på att jag besitter en enorm styrka, jag har lärt mig att älska, jag har lärt mig så mycket om mig själv och jag har bevisat att man kan ta sig upp från den mörkaste avgrund till ett drägligt liv. Jag är ett levande bevis på att livet är värt att kämpa för. Jag är tacksam gentemot mig själv för att jag har klarat av det här. Jag är tacksam gentemot min kropp som fortfarande fungerar helt okej trots att jag har misshandlat den så brutalt, jag är tacksam över vilka underbara människor jag mött och jag är tacksam gentemot min familj som har visat ett enormt stöd och en enorm styrka. Jag är tacksam över att jag är vid liv och att mina nära och kära fortfarande finns vid min sida.
 
Jag hoppas att jag kan se tillbaka på mitt liv om väldigt många år och vara nöjd. Jag hoppas att jag kan säga till mig själv "Fan Jennifer, du fixade detta! Du överlevde livets utmaningar, du kämpade för dina drömmar och du gjorde skillnad i världen." Det är min högsta dröm, att kunna se tillbaka på livet som en vinnare.emelie

de behöver inte gå år innan du kan säga att du gjorde skillnad för världen för du har redan gjort de med att dela med dig av både jobbiga och roliga saker som får en att inse att de kan bara bli bättre om du haft en dålig dagURL:


Stina

Precis som du så känner jag att min sjukdom (bipolär) har lärt mig mycket.
Samtidigt känns det jobbigt när man tänker på hur andra människor ser på en, bemöter en, om man kommer kunna leva ett normalt liv trots sin egen sårbarhet och andra människors reaktioner.
Men jag tror på dig! Läste att du ska bli sjuksköterska. Med din erfarenhet kommer du bli en bra sådan.URL: http://astrocyt.blogspot.com


Johanna

<3 I think you're amazing.URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo