Berörd och tacksam
Publicerat den

Jag slutar aldrig att förundras över hur fantastiskt fina människor som vandrar på denna jord. Det finns guldkorn man inte trodde var just det, när man väl öppnar ögonen och tittar vem som faktiskt står framför en. Människor man har missuppfattat, människor man inte trodde var på ett visst sätt, människor som bär på saker man aldrig hade föreställt sig, människor som har ett hjärta så stort att kroppen knappt kan bära det, människor som visar sig vara sådana som förändrar liv.
 
En sådan människa vandrade in i mitt liv i augusti 2013 och aldrig hade jag trott att denna person skulle förändra mig. Det fanns nog inte på världskartan just då samtidigt som jag idag inte kan föreställa mig hur livet hade varit utan denna person. Jag hade varit fruktansvärt ensam, destruktiv, negativ, omotiverad och ledsen - om jag ens hade varit vid liv. Detta är en människa som utan att behöva har funnits där för mig dygnet runt sedan dag ett, även om det har tagit ett tag för mig att inse det och våga tro på det. Hon har stöttat mig, hon har pressat mig, hon har varit ärlig och rak. Det är hon fortfarande och jag vågar nästan tro på att hon alltid kommer att finnas där. Av erfarenhet vet jag att dom flesta som har berört mig på liknande sätt försvinner, suddas ut och sakta glömmer mig. Jag hoppas innerligt att den här personen kommer att stanna kvar, väldigt länge. Jag har inte råd att förlora denna vänskap och jag vill inte förlora den. Den är viktig och betydelsefull. Så vikigt att det är svårt att förklara med ord faktiskt. Jag antar att det blir så med människor som räddar liv och sedan finns kvar och sätter färg på det annars så svarta liv.
 
Idag var ännu en dag då jag blev otroligt berörd av denna person. Jag fick ett litet paket, en lång kram och förklaringen att hon hade fått detta paket av någon som betydde mycket för henne när hon hade det kämpigt men att det var dags för mig att få ta över det. Jag öppnade paketet när jag kom hem och tårarna började rinna likt niagarafallet. Jag har aldrig känt mig så rörd, så glad, så värdefull och så mänsklig. Det var så mycket mer än bara paketet. Det var som att någon öppnade en kran och lät dåtiden rinna ur mig, den sista knuffen ut över kanten för att våga följa mina drömmar och aldrig ge upp, ett bevis på hur långt jag har kommit, en symbol som påminner mig om att aldrig mer låta det mörka ta över. En liten sak som betyder något stort, tack vare personen bakom gåvan.
 
Det var ett litet halsband med ett hjärta i paketet och eftersom jag sällan bär smycken men tyckte att det var för värdefullt för att stoppa ner i en byrålåda så började jag fundera på hur jag skulle göra. Jag vill ha det framme och alltid nära, jag vill påminnas varje dag, jag tänker inte glömma betydelsen bakom denna symbol och därför fick halsbandet sitta i en ram. En ram med en text som är skriven i ett fint sms av denna person.
 
"Oavsett om du snubblar eller inte så finns jag kvar" - Och du, oavsett vad som händer så finns du i mitt hjärta, för alltid. Både hjärtat i ramen och hjärtat i min kropp. Du har räddat mitt liv och jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka dig nog för det. Jag skulle aldrig tveka, jag skulle göra detsamma för dig och det hoppas jag att du vet.
 
Tack ♥
 johanna

Så fint, och du är verkligen värd det!URL: http://www.nattstad.se/convincing

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo