En balansgång
Publicerat den

Kroppen säger "Sluta nu! Jag orkar inte, jag går sönder." och hjärnan säger "Nej, ge fan inte upp! Tänk, reflektera, somna inte, slappna inte av, fortsätt tills det inte går att fortsätta längre!"
 
Hjärnan säger "Jag orkar inte, jag är överhettad, sluta, jag klarar inte mer." och kroppen säger "Nej, du ska fan inte sluta, du klarar mer. Du får inte vila, jag ska hålla mig i rörelse tills du skriker av smärta!"
 
Det där med balans har aldrig varit min grej och jag vet inte om det någonsin kommer att bli det. Jag försöker och jag försöker. Jag gör allt som står i min makt för att få kropp och hjärna att samarbeta. Jag drömmer om att ha ett konfliktfritt liv där kropp och hjärna lever i harmoni, i symbios. Istället så är det ett konstant krig som ingen kan vinna. Det finns ingen vinst, inget mål och inget budskap. Det är bara ett betydelselöst, onödigt krig. Det finns heller inget fredsavtal, ingen som kan medla och ingen som kan lösa det. It is what it is.
Gammal bild, ja...Chris

Smärta att läsa men säkert inte ens i närheten av den du känner. Och inga ord kan lindra. Jag hoppas den här dagen är en bättre dagURL: http://visitors.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo