Lev med mig, för alltid
Publicerat den

Jag önskar att jag kunde rädda alla, jag önskar att ingen behövde genomgå ett mörker, jag önskar att livet var vackert för alla, jag önskar att allt vad sjukdomar innebär bara slutade existera. Jag blir så arg på världen för den är så fruktansvärt orättvis. Jag vill bara skrika på vem fan det nu är som bestämmer att vissa ska få leva ett jobbigt liv och andra inte. Min ilska gentemot denna jävla orättvisa är så stark att jag inte riktigt vet hur jag ska göra med den. Det finns ingen att skylla på, ingen att konfrontera, ingen att vara arg på, ingen som är ansvarig. Kan inte någon vettig människa bara komma på hur man botar smärta? Hur man förgör demoner? Hur man låter människor vara lyckliga istället för trasiga? Snälla, snälla, snälla.

Min bästa, finaste, underbaraste vän har det svårt. Hennes demoner höll på att förgöra henne nyligen, hennes smärta blev för stark. Jag älskar henne så mycket och jag vill aldrig någonsin leva ett liv där hon inte finns. Jag vill rädda henne, jag vill göra henne lycklig och jag vill att hon aldrig ska behöva uppleva någon smärta. Jag önskar att jag kunde ta över en del av hennes smärta bara för att underlätta en liten stund, jag önskar att jag kunde göra så himla mycket. Jag hatar att vara maktlös, jag hatar att inte ha kontroll och jag hatar att inte kunna trolla. Bästa vän, jag älskar dig så himla mycket, du har förändrat mig och jag vill aldrig vara utan dig. Kom ihåg det, du är bäst!Johanna

Skickar också kramar till din vän! <3
Otroligt bra skrivet, förresten. Det är så orättvist att vissa personer ska behöva må så galet dåligt..URL: http://www.nattstad.se/convincing


Stella

Sv: Ja, hade jag haft en terapeut eller någon att prata med hade jag låtit den personen "fixa" det åt mig, men tyvärr så har jag ju inte det. Psykologen jag gick till pratade lite löst om det men det blev liksom aldrig nåt eftersom det snart var jul osv. Och nu har jag ju ingen att be om hjälp med sånt.

Har du lust att berätta lite hur det gick till när din mamma kom och så? Hur själva "mötet" med henne var. Alla mammor är ju olika såklart men jag är så jävla rädd för hur min ska ta det.URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo