Förlorad i drömmar om framtiden
Publicerat den

Något jag är expert på är att drömma mig bort i framtiden. Jag vill så mycket, jag vill så långt, jag vill så gärna uppfylla mina drömmar vilket många kanske tycker är bra. Det är bra, för det mesta. Men ibland skulle jag verkligen behöva leva i nuet och fokusera på det som faktiskt är under mina fötter och inte bara framför. En del saker skulle bli lite lättare att genomföra då och dessutom så skulle jag kunna njuta på ett helt annat sätt om jag slutade leva i framtiden. En del ångest skulle släppa eftersom att ångest enbart existerar i tankar som har med dåtid eller framtid att göra, i nuet existerar ingen ångest.
 
Just idag kommer jag på mig själv med att sitta och längta efter att börja jobba och sedan utbilda mig lite till. Jag drömmer om att börja plugga till specialistsjuksköterska, drömmer om att JOBBA som specialistsjuksköterska. Det är ju det jag vill, så varför inte längta efter mitt mål och drömma mig bort? Jo, det ska jag försöka förklara. Jag har precis gått klart första terminen på grundutbildningen och min utbildning är långt ifrån över. Jag har hur mycket som helst kvar innan jag är leg. sjuksköterska, vilket innebär att jag först och främst måste ta mig igenom hela grundutbildningen innan jag ens kan tänka på en specialistutbildning. Dessutom måste jag jobba heltid som sjuksköterska i ca ett år innan jag ens kan söka en specialistutbildning.
 
Jag måste försöka ändra mitt synsätt om jag vill ta mig igenom grundutbildningen. Nu ser jag utbildningen mer som en transportsträcka gentemot mitt mål och det blir så himla fel. Utbildningen tappar charmen och jag tycker mest att allting går så himla långsamt eftersom att jag vill vara klar NU! Jag måste försöka leva i nuet, öppna ögonen och se alla fantastiska saker jag får lära mig i och med den här utbildningen. Jag måste försöka njuta av det jag har här och nu istället för att njuta av tanken på det som kanske kommer att komma i framtiden. Det är så lätt att bli besviken när jag drömmer om en massa saker som kanske inte ens finns med i framtiden. Livet kan lätt ändras och besvikelsen över att behöva ge upp ännu en dröm är tung, varför utsätta mig själv för det? Igen.
 
Lev i nuet Jennifer, andas in och andas ut. Se det fina i livet du lever nu, för det är så himla vackert.
 Daniella 🌙

test.URL: http://daniellachanelle.se/


Stella

Jag råkade skicka svaret till dig på min blogg innan jag var klar, så jag svarar färdigt här :)

Jag förminskar verkligen inte psykiska sjukdomar eller ser dem som mindre allvarliga/viktiga, tråkigt om du fick den uppfattningen.
Självklart är det jättebra att försäkringar finns och att man kan få ersättning för olika sjukdomar, både psykiska och fysiska. Men det jag tyckte var lite dumt var att man kan få ersättning för självskadeärr, eftersom det trots allt är något som skulle kunna missbrukas. Det kan ju alla försäkringar, men just en sån grej är ändå förhållandevis enkelt att skaffa utan att man egentligen är sjuk.
Men kanske krävs det någon bakomliggande sjukdom för att man ska kunna få ersättning, jag har inte hunnit kolla upp det än. Om det är så känns det ju bra mycket "säkrare" eller hur jag ska säga.URL: http://Perfectlyincomplete.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo