En sämre dag
Publicerat den

Idag har varit en dålig dag och det är så jäkla frustrerande när man har fått uppleva några okej dagar (i graviditetsmått mätt det vill säga)... Har haft ont i kroppen, huvudvärk, konstant blöta tröjor pga läckande tuttar, ett jobbigt illamående som legat och gnagt djupt där inne mest hela dagen och en trötthet från en annan värld! Sovit middag två gånger idag, sammanlagt tre timmar... Var längesen jag behövde sova på dagtid, det var rutin tidigare i graviditeten.

Har även haft en del katastroftankar idag, vilket också har minskar i intensitet dom senaste veckorna men slog till med full kraft idag. Usch vad man blir orolig och nojig som gravid, det är inte nådigt vad hormoner och hjärnspöken kan ställa till med. Ser så mycket fram emot ultraljudet om två veckor men är samtidigt livrädd och toknervös. Ikväll ska jag försöka sova tidigt, men troligtvis kommer det gå sådär med tanke på all sömn under dagen! Suck, är bara så nere och vill ha en ny dag...

Imorgon håller jag tummarna för en bättre dag, jag vill ha tillbaka den lilla ork och energi jag fått prova på dom senaste dagarna! Jag håller även tummarna för att bebis har det bra där inne. Jag och Joel är ganska säkra på att vi fått känna dom första sparkarna igår och idag och jag lever på det just nu! (även fast tvivelmonstret i mig försöker vifta bort det som tarmbubbel eller något annat trots att det verkligen inte känns så, suck igen, trött på min hjärna!) Vi längtar efter dig bebis, vem du än är.